Descarregat l'Objectiu-Lema del curs 2007-2008.

9SENTS?

Enguany, des del grup d'animació cristiana, proposem fer despertar en els nostres alumnes la capacitat d'escoltar; amb interès, des de dins, sense prejudicis o idees preconcebudes. És una acció que necessita també de paraules que expliquin, apropin realitats, desvetllin sentiments i no busquin adulterar la paraula fent-la no-res. Tot plegat conforma un procés simultani que possibilita la comunicació d'experiència, d'idees, de projectes... i ens ajuda a caminar junts l'itinerari apassionant de la vida que ens ha estat regalada.

Els nostres objectius...

... són que els nostres alumnes aprenguen a:

  • Valorar i viure el silenci interior i exterior. És un mitjà indispensable per trobar-nos amb els nostres sentiments, "les nostres paraules", les nostres pors i resistències... i per trobar-nos amb una paraula que no és la nostra sinó la d'un altre-Altre: el germà i Déu.

  • Donar nom i paraula a tot el món interior que descobrim en cadascú de nosaltres, amb una actitud valenta, humil i sincera.

  • Escoltar l'altre i l'Altre: el germà i Déu; des d'una actitud empàtica, oberta a la novetat, a la desinstal·lació, a descobrir noves històries vitals i noves maneres de viure i de pensar.

 

Teresianes de Catalunya
Notícies d'Educació
Ja estem preparant el nou curs 2008-09. Ben aviat, tindrem el nou logo i el material nou.