PROJECTE EDUCATIU PASTORAL

Per una societat més humana

En la nostra societat, on els canvis es viuen acceleradament i el futur és completament obert, creix la consciència de que només l'educació pot proporcionar les eines per utilitzar tots els recursos al servei dels ideals de pau, llibertat i justícia social.

L'educació, per tant, és feina de tota la vida. L'educació no es refereix només als problemes escolars, que es concentren en una etapa de la vida. L'educació afecta als objectius personals i comunitaris que intenta assolir una persona al llarg de la seva existència. La nostra vocació educadora roman en actiu al llarg de tota la vida, fent costat i acompanyant les necessitats educatives de la nostra societat.

En tot el que fem prioritzem la nostra dimensió educativa teresiana, que busca la formació integral de la persona. Aquesta formació integral l'expressem en tres eixos que són la síntesi de tota la nostra tasca educativa: interioritat, comunitat, solidaritat.

Objectiu del curs 2007-2008: 9SENTS?

Enguany, des del grup d'animació cristiana, proposem fer despertar en els nostres alumnes la capacitat d'escoltar; amb interès, des de dins, sense prejudicis o idees preconcebudes. És una acció que necessita també de paraules que expliquin, apropin realitats, desvetllin sentiments i no busquin adulterar la paraula fent-la no-res. Tot plegat conforma un procés simultani que possibilita la comunicació d'experiència, d'idees, de projectes... i ens ajuda a caminar junts l'itinerari apassionant de la vida que ens ha estat regalada.

Materials de Pastoral

Actualitzats al sistema Intraccentre. Aquí hi podràs trobar el que necessites pels teus alumnes i professors. Les carpetes de cada moment litúrgic i festiu t'ajudaran a preparar les teves pregàries i l'animació cristiana del teu centre. També pots enviar-nos material afegint-ho a nou recurs.

Teresianes de Catalunya
Notícies d'Educació
Ja estem preparant el nou curs 2008-09. Ben aviat, tindrem el nou logo i el material nou.